Film

Kort vei til folks oppmerksomhet

Film kommer i alle former og farger. Med utstyr og mannskap for enhver produksjon produserer vi etter ditt ønske og budsjett. Reklamefilm, animasjonsfilm, spillefilm, dokumentar, kurs, reportasje, portrett, arrangement. Be om et uforpliktende møte hvor vi sammen kan komme frem til riktig type film for deg.

Book et møte

Slik lager vi din film

Hvilken prisklasse dekker ditt behov?

Budsjett: 10.000

Denne prisklassen passer perfekt til deg som bare trenger å dokumentere et arrangement, gi et kort intervju e.l. En av våre profesjonelle filmfotografer kommer ut til deg med utstyr i en hel dag. Du kan selvfølgelig også komme til vårt studio å gjøre opptak her.

Budsjett: 30.000

I denne prisklassen får du en komplett film, med en dags innspilling og 1-2 dagers etterarbeid. Her ligger mye av forarbeidet på deg som kunde, og filmene vil være mer dokumentariske og uten mye regi fra oss. Ofte trenger man slike korte effektive filmer i sosiale medier, hvor man skal være seg selv og opplyse sine følgere/kunder om nyheter eller gode tilbud.

Ta kontakt og legg gjerne med en kort beskrivelse av ditt prosjekt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Budsjett: 50.000

Her utfører vi grundig forarbeid i form av en workshop med kunden, hvor vi kommer frem til ideer og formål med filmen, samt plan for publisering og anvendelse. Tett etterfulgt av et manus og detaljert innspillingsplan. Typisk1-2 dagers innspilling med et crew på 2-3 stk. og 2-3 dagers etterarbeid. Her får du gode og proffe reklamefilmer perfekt til f.eks. Facebook og kino.

Ta kontakt og legg gjerne med en kort beskrivelse av ditt prosjekt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Budsjett: > 100.000

Filmproduksjoner over 80k har ofte et omstendig forarbeid i form av workshop med kunde, utarbeidelse av manus, befaringer av lokasjoner, rekvisitter og casting av skuespillere. Flere dager med innspilling med et større crew. Et nøye regissert innhold og med krav til spesielle teknikker. I denne prisklassen kommer vi også over på mer avanserte former for 3D animasjon.

Ta kontakt og legg gjerne med en kort beskrivelse av ditt prosjekt, så sender vi deg et uforpliktende tilbud.

Her er noe av det vi har laget

Hold musepekeren over punktene for å få frem filmtittelen.

 

Siste nytt fra oss