Director500x500_2

Kort vei til folks hjerte

Film kommer i alle former, farger og fasonger. Vi har utstyr og mannskap for enhver produksjon. Inget oppdrag for lite, inget for stort. Vi produserer etter ditt ønske og budsjett. Reklamefilm, animasjonsfilm, spillefilm, dokumentar, kurs, reportasje, portrett, musikkvideo, arrangement..

Fremtidens undervisningsform

Granat Studios har gjennom flere år arbeidet med å filmatisere opplæringsmateriell fra ulike kurstilbydere og kursholdere. Med ulike typer film som virkemiddel iscenesetter vi situasjoner innenfor ulike faglige tema hvor kursdeltakeren blir presentert for relevante problemstillinger, farer og oppgaver. Film er et virkemiddel alle har et forhold til. Det er lett-fordøyelig, spiller på flere sanser samtidig og er mer språkuavhengig.

movieicon500x500
FotoOgDesign500x500

Harmoni og balanse

Film og design er som fuglen og vinden – de hører sammen. Fine bilder krever gode øyne for sminke, interiør- og klesdesign. Kanskje ønsker du en animert logo, intro eller kanskje mangler du en fin nettside filmen kan ligge på. Alt innen grafisk design får du levert hos Granat Studios.

Vi har også en egen fotograf som påser at du får matchende stillbilder til ditt konsept.