Kort vei til folks hjerte

Film kommer i alle former, farger og fasonger. Vi har utstyr og mannskap for enhver produksjon. Inget oppdrag for lite, inget for stort. Vi produserer etter ditt ønske og budsjett. Reklamefilm, animasjonsfilm, spillefilm, dokumentar, kurs, reportasje, portrett, musikkvideo, arrangement..

Director500x500_2
Deinonychus.H03.2k

3D Animasjon / 3D illustrasjon

Mer enn bare en film…

Bruk animasjon eller visuelle effekter i din film for å tydeliggjøre budskapet eller rett og slett for å lage noe som blir lagt merke til! Hos Granat Studios får du det du trenger i både 2D og 3D. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Fremtidens undervisningsform

Granat Studios har gjennom flere år arbeidet med å filmatisere opplæringsmateriell fra ulike kurstilbydere og kursholdere. Med ulike typer film som virkemiddel iscenesetter vi situasjoner innenfor ulike faglige tema hvor kursdeltakeren blir presentert for relevante problemstillinger, farer og oppgaver. Film er et virkemiddel alle har et forhold til. Det er lett-fordøyelig, spiller på flere sanser samtidig og er mer språkuavhengig.

ONLINE-COURSES
FotoOgDesign500x500

Harmoni og balanse

Fine opptaksbilder krever et godt øye for detaljer, komposisjon og bruk av riktig lys og farger. Filmen skal komplimenteres med velbalansert grafisk design slik at din den får det riktige uttrykket og formidler den riktige følelsen.

Vi har også en egen fotograf som påser at du får matchende stillbilder til ditt konsept.